Politică

Supărați că nu le răspunde Vîlceanu la telefon. “Nu cedăm!”

Protestul minerilor şi energeticienilor gorjeni a intrat în cea de-a zecea săptămână. În paralel, șapte salariați de la Complexul Energetic Oltenia au intrat în greva foamei în faţa guvernului. 

"Am intrat în a zecea săptămână de protest. Aşa cum am zis, nu vom pleca din Piaţa Prefecturii până când nu vom vedea acest proiect de lege aprobat. Îi atrag atenţia domnului mare şeic, Vîlceanu, că deputat nu se mai poate numi. A făcut afirmaţii mincinoase, spunea că stă de vorbă zilnic cu protestatarii din Gorj, lucrul acesta este o mare minciună. L-am sunat de atâtea ori, şi eu, şi colegii mei, nu ne-a răspuns. Vineri am aflat că se află la sediul organizaţiei PNL Gorj, am mers peste dânsul să vedem ce neclarităţi are şi de ce nu îşi doreşte să susţină acest proiect, dar când am ajuns la sediu dumnealui a fugit ca un laș", a declarat sindicalistul Lulu Păuna. 

Acesta spune că cei care au rămas să picheteze sediul Prefecturii Gorj sunt alături de minerii care au intrat în greva foamei la Bucureşti. "Transmit colegilor noştri, cei care au plecat la Bucureşti să protesteze prin cea mai grea şi rea formă, greva foamei, că noi, cei din piaţa prefecturii, suntem alături de ei şi nu vom ceda", a mai spus Lulu Păuna.

Vizualizări: 2,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: