Social

Sunt disponibile 13 posturi la o școală din Gorj

Școala Gimnazială Slivilești din județul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a 13 funcții contractuale, temporar vacante, de personal debutant.

Școala din Slivilești angajează un coordonator partener având disponibile câte patru posturi de responsabil ateliere și cercuri, responsabil socio-educațional și responsabil educație în aer liber.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: Studii de specialitate superioare, perfecționări (specializări) pentru posturile de responsabili: program formare continuă în domeniul educației nonformale absolvit, de minim 60 ore.

Pentru postul de coordonator partener este necesară experiența într-o functie de conducere/de îndrumare si de control de minim doi  ani iar pentru cele de responsabili este necesară experiența într-o funcție didactică de minim trei ani.

Data de 13 aprilie 2023, ora 16.00, este termenul limită de depunere a dosarelor. Proba scrisă va avea loc la data de 21.04.2023, ora 16:00, iar proba interviu în data de 25.04.2023, începând cu ora 10:00, online.

Vizualizări: 1,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: