Eveniment

Stradă inundată de la o conductă spartă

O stradă din zona Digului Jiului a municipiului Târgu Jiu este inundată la această oră, din cauza unei conducte sparte. Într-o perioadă de secetă, în care autoritățile ne cer să limităm consumul de apă, iată că avariile se țin lanț, iar pierderile le suportăm cu toții.

Cu toate că pe parcursul ultimilor ani au apărut nenumărate dovezi care atestă plotogăriile din cadrul societații Aparegio, situația nu se schimba absolut deloc. Aceeași conducere, aceleași obiceiuri, aceleași suspiciuni, același regres... aceeași politică de lucru, în detrimentul cetațenilor! 

actualizare: APAREGIO GORJ SA- CED Târgu Jiu anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de 01.08.2022, în intervalul orar 9.00-21.00 (cu posibilitate de prelungire in funcție de evoluția lucrărilor, în localitatea Târgu-Jiu,str Barajelor (Centura orașului), în vederea remedierii avariei pe conducta de transport DN600 (Premo).

O reacție a avut și primarul Marcel Romanescu: ”Se simte lipsa investițiilor în infrastructura pentru alimentarea cu apă din Târgu Jiu. Mai mult, APAREGIO nu mai are nici specialiști. Intervențiile societății când apar avarii sunt întârziate mult. Iată o situație care a apărut chiar în această dimineață. Nu este altceva decât cea mai recentă problemă dintr-un lung șir, iar lucrurile par să se agraveze".

Vizualizări: 2,855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: