Social

Stații de transport în comun, bătaie de joc pe Internet. Vezi în ce localitate!

Stațiile mijloacelor de transport în comun, din localitatea Bengești Ciocadia, au provocat discuții aprinse în mediul online. Din câteva fotografii, postate pe Facebook, se poate observa starea deplorabilă în care acestea au ajuns. Revoltați, localnicii le cer celor din primărie să-și facă datoria. 

Oamenii sunt de părere că stațiile ar trebui înlocuite cu unele noi, dar care să fie supravegheate video, astfel încât să fie prinși cei care încearcă să le deterioreze.

„Camere de supraveghere? Sancționarea celor vinovați, remediere...”, este comentariul lăsat de un localnic.

„Doar ce am venit din străinătate după 15 ani de zile și chiar este dureros să văd și ce se întâmplă în comuna noastră, da este de vină și mentalitatea cetățenilor, dar în mare parte vina o au cei care conduc din partea primăriei, care nu au știut și nu știu să își organizeze atribuțiile care li se cuvin, ce să mai spun de alte obiective ale comunei care trebuiau realizate de foarte mult timp, de exemplu, apă, căminul cultural, muzeul Maria Latarețu. Cu acesta ar fi trebuit să ne mândrim și să atragem foarte mulți turiști”, a comentat un al cetățean.

Alții făcut haz de necaz și au comparat fotografiile cu unele realizate în zonele de război.

„Zici ca sunt poze de pe front...”

„Aia de la Bălcești trebuie băgată în patrimoniu și protejată ca stație istorică”

Indiferent care este reacția cetățenilor din Bengești Ciocadia, este lesne de înțeles că stațiile cu pricina au fost distruse tot de persoane din comună, certate cu bunul simț. 

 

Vizualizări: 1,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: