Social

Stadionul din Târgu Jiu, omologat pentru Liga 1 de FCU Craiova 

FCU Craiova a omologat recent stadionul din Târgu Jiu pentru a disputa aici meciul cu FCSB din prima etapă a Ligii 1.

Partida din prima etapă a Ligii 1, cea cu FCSB, programată pe 16 iulie, la ora 21:30, se va disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, a anunțat oficial clubul din Bănie, care a demarat anterior procedurile de omologare a arenei gorjene pentru meciuri de Liga 1 în acest sezon, explicând suporterilor olteni de ce nu pot vedea acest joc la Craiova.

„Derby-ul din prima etapă a Superligii nu va putea fi găzduit în propria casă, ca urmare a lucrărilor de schimbare a gazonului care vor avea loc în incinta stadionului din Craiova, în perioada 10-19 iulie. De altfel, biletele pentru acest duel vor putea fi achiziționate începând de miercuri, atât online, cât și de la Magazinul Oficial al Clubului. Stadionul din Târgu Jiu, pe care Știința a disputat patru partide în sezonul trecut, a fost recent omologat pentru actuala stagiune, 2023/24”, a fost anunțul oficial făcut de FCU Craiova.

Stadionul din Târgu Jiu poate fi omologat oricând pentru jocuri de Liga 1, la cererea echipei care dispută jocurile pe această arenă.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: