Social

Spital din Gorj, angajează infirmieră și îngrijitoare

La spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești Jiu sunt scoase la concurs două posturi de infirmieră și îngrijitoare. 

Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu”, Bumbești Jiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de infirmieră la secția Neurologie și de îngrijitoare la compartimentul Farmacie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de infirmieră sunt: diplomă de școală generală sau liceu, curs de infirmiere organizat de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății și șase luni vechime în activitate, în domeniul medical.

Pentru postul de îngrijitoare candidații trebuie să aibă diplomă de școală generală.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 3 februarie, proba scrisă urmând să aibă loc la data de 9 februarie iar proba de interviu la data de 14 februarie. 

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu”, Bumbești-Jiu, Str. Zorilor nr. 1, județul Gorj, telefon/fax: 0253/463.042,e-mail: spital_bumbestijiu @yahoo.com.

Vizualizări: 2,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: