Eveniment

Spectacol caritabil, de Florii, la Tismana

Primăria Tismana va organiza, de Florii, spectacolul caritabil „Împreună pentru Bianca”, dedicat unei tinere din localitate care suferă de grave probleme de sănătate.

„Pe data de 9 aprilie 2023, ora 14:00, în ziua de Florii, Primăria Oraşului Tismana, alături de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” și Casa de Cultură „George Coşbuc”, va organiza spectacolul caritabil „Împreună pentru Bianca”, o domnișoară din orașul nostru care va efectua, în cel mai scurt timp, o operaţie și are nevoie de recuperare postoperatorie la o clinică din afara țării. Vă rog să fim solidari și să înțelegem că, prin cumpărarea unui bilet în valoare de 20 lei, ajutăm să salvăm o viață. Toți banii din vânzarea biletelor și din urna mobilă vor fi depuși într-un cont pe numele domnișoarei Bianca”, a anunțat primarul Petre Remetea.

Artiştii Maria Loga, Victoriţa Lăcătuşu, Ileana Lăceanu, Ion Drăgan, Roberta Crintea, Alexandra Bleaje, Andra Matei și Adi Ologu vor urca pe scena casei de cultură din Tismana. 

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: