Social

Spațiile verzi din jurul Pieței Centrale au fost regenerate

Spațiile verzi din jurul Pieței Centrale au primit o nouă înfățișare pentru a fi în concordanță cu noua imagine a pieței după schimbările din ultimul an. 

Municipalitatea anunță că s-au efectuat lucrări de regenerare a spațiului din jurul Pieței Centrale, fiind vizate atât spațiile verzi, cât și mobilierul stradal. Primarul Marcel Romanescu a precizat că modernizările din zona pieței vor continua la fel ca și eficientizarea activității din piață.

„Adrian Sichitiu, administratorul piețelor din Târgu Jiu, a transformat mult activitatea acestui obiectiv, iar modernizările de aici continuă. Odată cu schimbările din ultima perioadă, cu înlocuirea tarabelor și redistribuirea lor, cu apariția tonetelor sociale destinate persoanelor vulnerabile, activitatea din Piața Centrală s-a eficientizat, iar cei ce au de câștigat sunt nu doar comercianții, ci și cumpărătorii”, a scris pe pagina de facebook edilul.

Tonetele din Piața Centrală au fost înlocuite cu unele noi și mare parte din spațiile din Piața Centrală au fost modernizate. 

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: