Eveniment

Soția tânărului dispărut în Jiu: “Vă implor, rugați-vă!”

O zi întreagă de căutări nu a dus la niciun rezultat în privința tânărului de 28 de ani, dispărut duminică seara în apele Jiului. Soția lui, Natalia, și-a rugat prietenii să se roage. “Vă implor rugați-vă pentru soțul meu să îl găsească în viață, din ultimele mele puteri vă impor rugați-vă pentru el”, a scris tânăra.

Cei doi făcuseră cununia civilă pe 4 iunie, cu două zile înainte ca Laurențiu Beuran să meargă cu un prieten la o plimbare cu barca pneumatică pe Jiu. Natalia și Laurențiu așteaptă venirea pe lume a unui copil.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost sesizat duminică seara, în jurul orei 22.00, cu privire la faptul că două persoane au căzut din barcă pe râul Jiu, în dreptul localității Vîrț. Pompierii l-au găsit pe unul din bărbați, cel de 35 de ani, în barcă, într-o zonă în care curenții erau puternici. Pe celălalt l-au căutat zadarnic atât duminică noaptea, cât și luni toată ziua.

Potrivit unor surse, patru tineri au plecat din zona Kaufland a municipiului Târgu Jiu, doi cu barca și doi cu mașina, să îi aștepte la Vîrț.

Vizualizări: 9,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: