Politică

Șoșoacă și-a făcut partid

Senatoarea Diana Şoşoacă a transmis că şi-a făcut partid. Exclusă din AUR din cauza comportamentului ieșit din comun, Șoșoacă a reușit să rămână în atenția televiziunilor centrale, acaparând mare parte din spațiul de emisie. Asta ca să nu mai vorbim de faptul că este virală pe rețelele de socializare.

„Vreau să precizez, la nivel naţional nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR şi prin toate peregrinările mele prin ţară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Şoşoacă nu mai este în AUR. Este deja făcut un partid, veţi auzi de el când va veni timpul. Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Marine Le Pen, şefa Adunării Naţionale (dreapta radicală franceză), a fost clasată de către Time 100 printre cei mai influenți oameni din lume în 2011 și 2015, iar în 2016 ea fost cotată ca fiind cel mai influent deputat în Parlamentul European după președintele Parlamentului European Martin Schulz. La alegerile din 2017, a candidat pentru președinția Franței și a ajuns în turul al doilea, în care a fost învinsă de Emmanuel Macron.

Diana Șoșoacă este senator aflat la primul mandat. A fost aleasă pe lista AUR, iar imediat după alegeri a devenit cea mai mediatizată din partid. Sunt voci care o văd drept candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

Vizualizări: 2,646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: