Eveniment

Șoferii "turmentați", întâlniți tot mai des pe șoselele din Gorj

Weekend-ul care tocmai a trecut a fost unul plin de acțiune pentru polițiștii din Gorj. În ciuda faptului că pedepsele sunt dure, tot mai mulți șoferi au căpătat un obicei periculos, acela de a se urca la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Vineri, pe 27 august, polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat în trafic, un bărbat de 37 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 661 Groșerea, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Șoferul s-a ales cu dosar penal. sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

Sâmbătă, 28 august, polițiștii din cadrul Novaci au identificat în trafic, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Crasna, având o concentrație de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei și a fost "premiat" cu dosar penal.

 

Cum tradiția era firesc să meargă mai departe, duminică noaptea, pe data de 29/30 august, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat un bărbat din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism pe DC 48 Deleni, având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales și el cu un drum la spital pentru recoltarea de biologice, respectiv cu dosar penal, pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 1,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: