Eveniment

Șoferi prinși beți la volan, cercetați penal

Tot mai mulți șoferi beți sunt depistați pe șosele de polițiștii gorjeni. Joi, oamenii legii din Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 43 de ani, din comuna gorjeană Dragotești, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Mătăsari. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, vineri dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat, tot în trafic, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Padeș. Autoturismul condus de acesta a fost oprit pe drumul național DN 67 Apa Neagră. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost transportați la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Acum, cei doi șoferi imprudenți sunt cercetați penal. ”În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: