Eveniment

Șoferi cu dosare penale de Paște

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale în minivacanța de Paște pentru că s-au urcat băuți la volan sau cu permisul suspendat. 

În noaptea de Înviere, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 41 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, ar fi condus un autoturism pe DC 27 Ștefănești și ar fi acroșat un autoturism staționat regulamentar.

În urma evenimentului au rezultat pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din localitatea Peștișani.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea polițiștilor de a-i însoți la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, conducătorul auto a refuzat. 

În a doua zi de Paște, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de un bărbat despre faptul că un conducător auto care se deplasează pe DN 67 D, din direcția Lelești-Târgu Jiu, conduce haotic.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 44 de ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea, un autoturism pe strada Luncilor, din municipiul Târgu Jiu.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferii s-au ales cu dosare penale, în trafic fiind depistați și conducători auto care aveau permisul suspendat. 

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: