Eveniment

Șofer urmărit în trafic de poliție

Polițiștii din Rovinari au reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 29 de ani, din comuna Câlnic, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere și refuz de prelevare de mostre biologice  de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul, în timp ce conducea un autovehicul pe DC 73 Rovinari, i-a fost efectuat semnal regulamentar de oprire, însă acesta și-a continuat deplasarea, fiind urmărit în trafic de polițiști și oprit în comuna Câlnic.

Polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, refuzând atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice de sânge.

 Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, față de acesta fiind dispusă măsurii controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: