Eveniment

Weekend cu dosare penale

Nouă dosare penale au fost întocmite în weekend de polițiștii din Gorj, pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere, cele mai multe pentru conducerea sub influența alcoolului.

Un bărbat de 53 de ani, din Târgu Jiu, a fost depistat conducând pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, având permisul suspendat. Situația s-a repetat la Bengești-Ciocadia, în cazul unui tânăr de 22 de ani. Un altul, de 19 ani, din Bolboși, a fost prins la volan fără permis. 

Sâmbătă, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin 112 de către un tânăr, de 29 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-ar fi fost acroșat autoturismul.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DC 43 Socu, din comuna Bărbătești, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, ce se afla parcată pe partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Mătăsari, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 673A Mătăsari având o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt tânăr, de 29 de ani, din comuna Dănciulești, a fost prins băut la volan în timp ce conducea un autoturism pe DJ 605A Dănciulești. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: