Eveniment

Șofer urmărit de polițiști, în Târgu Jiu

Polițiști din cadrul Biroului Rutier, care se aflau ieri după-amiaza pe strada Victoriei din municipiul Târgu-Jiu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, însă acesta nu a oprit, polițiștii pornind în urmărirea sa.

“Conducătorul auto a abandonat autoturismul pe strada 30 Decembrie, fără a-l asigura corespunzător, acesta punându-se în mișcare și acroșând autospeciala de poliție, oprită regulamnetar în spatele său. În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a autospecialei de poliție”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au pornit în urmărirea pedestră a conducătorului auto, acesta fiind identificat pe strada Corneliu Coposu din municipiul Târgu-Jiu.

Procedând la verificarea în bazele de date, polițiștii au stabilit că este vorba de un tânăr de 23 de ani, din comuna Boteni, județul Argeș, care are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept.

 

Vizualizări: 983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: