Anchetă

Afacerea Covid bagă 65 de miliarde de dolari în conturile Pfizer. Legăturile periculoase ale companiei cu liderii FDA

65 de miliarde de dolari în nici doi ani. Atât încasează Pfizer doar din vânzarea de vaccin Covid. Afacerea Covid este de mii de miliarde de euro pe an, pentru că vaccinul este o mică parte. Au început cu măști, cu dezinfectați, au continuat cu tot felul de tratamente experimentale care au tot fost înlocuite unele cu altele, apoi cu testele, cu vaccinul, cu doza 1, doza 2, doza 22. Românii au scos din buzunare peste o sută de milioane de euro pentru testele Covid cumpărate din farmacii, asta aparte de banii cheltuiți de sistemul sanitar. Vă dați seama care au fost cheltuielile globale!

Am făcut acest mic tablou al afacerii Covid, pentru a vă arăta că, dincolo de problemele medicale pe care le produce infecția cu coronavirus, isteria este întreținută cu bani mulți de cei care își umflă conturile în vremuri de pandemie.

Pfizer anticipează că vânzările vaccinului pentru Covid-19 dezvoltat cu BioNTech vor atinge 36 de miliarde de dolari în 2021 şi 29 de miliarde de dolari în 2022, anunță Reuters.

Compania are capacitatea de a produce 4 miliarde de doze în 2022 şi şi-a bazat proiecţiile pe vânzarea a 1,7 miliarde de doze. Ca să își vândă toate dozele, pune presiune pe guvernele lumii, pentru a cumpăra cât mai multe vaccinuri.

”Ţările cu venituri mari au tendinţa de a fi mult mai proactive şi îşi plasează comenzile. Vreau să mă asigur că declaraţia este publică...ei trebuie să facă comenzi, punct”, a spus directorul general Albert Bourla într-un interviu. Înțelegeți cum pune șeful unei companii problema în raport cu țările lumii? ”...ei trebuie să facă comenzi, punct”.

Nu este nevoie să vă amintim că România a comandat 120 de milioane de doze, din care abia a folosit 10%. Peste un milion de doze au expirat sau au fost donate. În septembrie, Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a extins de la 6 luni la 9 luni perioada de valabilitate pentru vaccinul Comirnaty produs de compania Pfizer/BioNTech, că altfel riscau prea mulți oficiali din întreaga lume să dea explicații pentru cantitățile uriașe de vaccin comandate, că doar afacerea nu se face doar pe spinarea României.

 


Și acum, să intrăm în subiect. Cine sunt cei care ne bagă pe gât vaccinul? 

The Food and Drug Administration având acronimul FDA reprezintă o agenție a Statelor Unite din domeniul medical.

Președintele interimar Arnold S. Monto a fost consultant Pfizer plătit încă din 2018. Acesta este un conflict de interese de necontestat!!!

FDA a anunțat recent că a autorizat utilizarea vaccinului la copii cu vârste între 5 şi până la 12 ani în Statele Unite, model care va fi urmat și în celelalte țări, așa cum au făcut și când au autorizat vaccinul la copiii de peste 12 ani.

 


Membrii Comitetului FDA care aprobă vaccinul Pfizer pentru copii au lucrat pentru Pfizer sau au conexiuni mari cu Pfizer. Nu o spunem noi, ci o spun datele certe de pe Wikipedia.

 


Printre membri FDA se numără;

- un fost vicepreședinte al Pfizer Vaccines

- un actual consultant Pfizer

- un beneficiar al grantului de cercetare Pfizer - un om care a fost mentor al unui director executiv de top pentru vaccinuri Pfizer

- un om care conduce un centru care distribuie vaccinuri Pfizer 

- președintele unui grup de date Pfizer

- un tip care a făcut o fotografie de promovare făcând un vaccin Pfizer și alți numeroși oameni care sunt deja în evidență susținând vaccinurile împotriva coronavirusului pentru copii. 

- Colac peste pupăză, recentul comisar al FDA, Scott Gottlieb, este în consiliul de administrație al Pfizer. 

 


Știți care este frumusețea acestui vaccin anti-Covid? Te ajută o perioadă de patru - șase luni să nu faci forme grave. În rest, contagiozitatea este la fel ca la nevaccinați. Ceea ce poate însemna că o să mai vorbim mulți ani despre Covid. Tare mi-e teamă că o să ni se spună mâine - poimâine că trebuie să ne vaccinăm de 3 - 4 ori pe an, mulți ani de aici încolo, ca să ținem afacerile pandemiei la cele mai înalte cote. 

Despre substratul QR nu are sens să mai discutăm aici, fiindcă necesită timp și spațiu. Controlul inevitabil al fiecărei persoane, în timp și spațiu, dacă vreți. Este limpede ca bună ziua! Unde, ce, cu cine, când.... Date care vor rămâne stocate pentru totdeauna, ca să poată fi folosite când și dacă va fi nevoie.

Myron Levine a îndrumat câțiva bursieri post-doctorali din SUA, iar unul dintre protejații săi se întâmplă să fie Raphael Simon, directorul principal al cercetării și dezvoltării vaccinurilor la Pfizer.

Membrul comitetului Archana Chatterjee a lucrat la un proiect de cercetare legat de vaccinurile pentru sugari în perioada 2018-2020, iar proiectul de cercetare a fost sponsorizat de Pfizer.

Gregg Sylvester a ocupat anterior funcția de vicepreședinte pentru Pfizer Vaccines, unde a lansat vaccinurile Pfizer, inclusiv unul pentru copii.

Geeta K. Swamy este listată ca președinte al „Comitetului independent de monitorizare a datelor pentru Programul de vaccinare împotriva streptococului Pfizer Group B”, un comitet sponsorizat de Pfizer. Universitatea Duke afirmă că „Dr. Swamy servește ca co-investigator pentru studiul vaccinului Pfizer COVID-19.”

 

 

Vizualizări: 4,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: