Eveniment

Șofer de 20 de ani, decedat la volanul unui bolid Alfa Romeo

O persoană a murit joi dimineața, 10 februarie, după ce un autocar cu aproximativ 60 de persoane a intrat într-o coliziune cu un autoturism pe DN17, în localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, județul Suceava.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, persoana decedată este şoferul autoturismului Alfa Romeo. Acesta avea doar 20 de ani.

Un rănit, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportat la spital, fiind conştient şi cooperant, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Conform Stirisuceava.net, autocarul se deplasa pe ruta Iași - Lyon (Franța) și avea 60 de persoane la bord, cu tot cu victima transportată ulterior la spital. Avariile suferite în urma impactului nu au permis continuarea drumului.

Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării.

Accidentul s-a produs pe DN17/ E58, în zona montană a județului Suceava, pe o porțiune de drum cu curbe extrem de periculoase, unde au loc frecvent accidente foarte grave. Din imagini se poate observa că impactul a avut pe o porțiune în care sensurile de mers sunt separate cu linia dublă continuă. Vizibilitatea nu există, dar mulți șoferi riscă totuși depășiri.

Vizualizări: 3,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: