Eveniment

Accident cu șofer băut, în Târgu Cărbunești

Un bărbat de 61 de ani din Târgu Cărbunești a ajuns marți seara la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer băut. Accidentul a avut loc în orașul Târgu-Cărbunești.

Potrivit IPJ Gorj, un bărbat de 45 de ani, din Târgu-Jiu, conducea un autoturism pe strada Pieții, din orașul Târgu-Cărbunești, din direcția str. Trandafirilor, către str. Eroilor.

Acesta ar fi efectuat manevra de depășire a autovehiculului ce se deplasa în fața sa, iar într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 61 de ani, din localitate, care se deplasa din sens opus.

“În urma impactului, a rezultat rănirea persoanei de 61 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 45 de ani, a rezultat o alcoolemiei de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul în cauză a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată de Serviciul Rutier Gorj, fără drept de circulație”, a precizat Poliția.

Ambii conducători auto au fost transportați la spital, unde le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Vizualizări: 2,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: