antiVirale

Ski pas gratuit, la Rânca. Pentru cine! 

Zăpada proaspătă și vacanța copiilor au umplut stațiunea Rânca. Sute de turiști se bucură de vremea bună și de zăpada din belșug de la cota 1600. Pe pârtia din centrul stațiunii, se schiază în condiții perfecte. Administratorii domeniului schiabil anunță surprize pentru copiii sub 12 ani care își sărbătoresc ziua de naștere în această săptămână: ski pass gratuit. 

 

După ce a nins ca-n povești, turiștii care petrec vacanța de schi la Rânca s-au bucurat de soare și de zăpadă perfectă pentru practicarea sporturilor de iarnă. "Sunt foarte mulți turiști. Cred ca nici la Crăciun nu au fost așa mulți", spune un turist. "Este foarte frumos, o zonă foarte frumoasă cu multă zăpadă. Venim aici în fiecare an în vacanța copiilor. Aici au învățat să schieze, este pârtia foarte bună și instructori pricepuți", a spus o turistă. 

 

Administratorii domeniului schiabil au anunțat și o surpriză pentru copii. Toți copiii sub 12 ani care își sărbătoresc ziua de naștere pe pârtie au parte de o surpriză specială: SKI PASS gratuit! 

Veniți și sărbătoriți alături de noi și lăsați-i pe cei mici să se bucure de senzații tari fără nicio grijă".

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: