Actualitate

Singura primărie din Gorj fără vreo investiție. Primarul cerea șpagă la angajare!

Primăria Albeni e singura localitate din Gorj care nu are niciun proiect accesat, nu obține niciun leu de la Guvern să dezvolte localitatea anul viitor. De vină e scandalul de la vârful instituției. Ionuț Stan și-a pierdut fotoliul de primar din cauza faptelor de corupție pentru care e judecat și în prezent.

Subprefectul Anca Bordușanu a explicat că toate primăriile din Gorj vor primi bani de la Guvern, anul viitor, să se dezvolte. Mai puțin cea din Albeni. „Gorjul se va transforma într-un șantier din primăvară. 99% dintre primării au accesat fonduri. O singură primărie n-a accesat nimic pentru că a fost o situație aparte. Mă refer la Primăria Albeni, acolo unde nu s-a putut depune niciun proiect. E o situație grea. Am purtat discuții cu domnul viceprimar cu atribuții de primar. Mi-a spus că primăria n-a putut să acceseze absolut nimic din cauza situației juridice care a avut loc în ultimul an în localitate. Păcat, că a stagnat. A fost o situație de nedorit și a dus la stagnarea dezvoltării comunei”, a declarat Anca Bordușanu, subprefectul județului Gorj, la Radio Accent.

Ionuț Stan, ales primar la Albeni, și-a pierdut funcția din cauza problemelor din justiție. El e judecat pentru luare de mită și trafic de influență. Mai exact, a ajuns în vizorul procurorilor după ce a fost reclamat că cerea șpagă pentru angajările pe care le făcea în instituția pe care o conducea. A primit bani și vin ca să deschidă ușa primăriei pilelor sale care plăteau bine un post călduț la stat.

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: