Actualitate

Sindicalist: Burduja trebuie să facă ceva pentru județul Gorj.

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia sunt hotărâți, cel puțin la nivel declarativ, să-i ceară Ministrului Energiei, Sebastian Burduja, garanții solide în ceea ce privește viitorul companiei energetice.

Reprezentanții salariațiilor își doresc ca Burduja să nu treacă prin Gorj doar în scop electoral, sau așa cum spun gurile rele pentru a vizita muflonii de la Murgești.

Burduja a fost anunțat ca vizitator al Gorjului de către Ion Iordache însă, senatorul de Turceni nu este la prima acțiune de acest gen (și Ciucă a fost anunțat de 3-4 ori de senator, dar a apărut pe efectul ninja, cu fum mult și joc de glezne pentru Complexul Energetic Oltenia). „E clar că atât timp cât ministerele sunt politice, ideea unei astfel de vizite este una electorală. Problema este că, atunci când vin electoral, trebuie ca și noi ca locuitori ai Gorjului să ne alegem cu ceva. Măcar să primim niște promisiuni clare pentru problemele care sunt strigente. Probabil că nu o să vină să ne spună că o să termine hidrocentralele de pe Jiu. Cel puțin, pentru Complexul Energetic Oltenia trebuie să dea niște termene, pentru că aceste termene nu mai sunt realiste și asta o spune toată lumea, dar nimeni nu face nimic”, a declarat președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu.

Nici nu știm la ce să-i încadrăm pe liderii de sindicat, sau ce așteptări au aceștia, asta în contextul în care Ministerul Energiei este condus de PNL de ani buni și... nu am asistat decât la promisiuni propagandiste. Asta pe lângă franjurarea independenței energetice!

Geniile de la Gorj cunosc punctele nevralgice, le pregătesc câteva fraze excitabile mental pentru nepricepuți și... pe aici ți-e drumul. Revitalizează CEO prin renegocierea Planului de Restructurare, a PNRR ului dacă este cazul, totodată urmează să finalizeze și hidrocentralele de pe Jiu, ce să mai, grupul de lucru o să tot "lucreze" până la anu în decembrie când trec alegerile. Apoi ne arată degetul mijlociu. Sa fie primit, că oricum ne-am obișnuit! 

Vizualizări: 2,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: