Actualitate

Și-au pierdut speranța că Planul de Restructurare o să fie renegociat

Chiar dacă anumiți lideri de sindicat încă se declară optimiști și pun ”botul” la promisiunile venite din partea Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, cu privire la renegocierea Planului de Restructurare, alții sunt convinși că nu se mai poate întâmpla nimic bun pentru producătorul de energie de la Gorj.

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, nu crede că termenele prevăzute în Planul de Restructurare se vor mai renegocia, mai ales că, în ultimul an și jumătate, nu s-a făcut nimic pentru binele Complexului Energetic Oltenia.

Mesajul lui Pârvulescu poate să fie însă și o tehnică de a-i adormi și mai bine pe angajații CEO cu gândul că totul este pierdut, iar crucea pe mineritul și energia din Gorj a fost pusă deja și nimeni nu mai poate face nimic.

„Cred că nu se va renegocia. Atâta timp cât nu s-a făcut nimic în ultimul an și jumătate, e greu de crezut că se va face acum. Problema este ce va fi după terminarea acestui program prin care trece compania”, a declarat președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu.

 

Vizualizări: 2,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: