Eveniment

Și-a ținut victima într-o anexă de 5 metri pătrați

Procurorii DIICOT Vâlcea au dispus ieri reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat acuzat de trafic de persoane. Acesta a exploatat sexual o femeie cu handicap.

“În cauză s-a reținut că, începând cu luna noiembrie 2021, inculpatul a găzduit persoana vătămată într-o cameră de tip anexă din locuința sa (încăpere de aproximativ 5 metri, sumar mobilată și încălzită necorespunzător, fără baie și apă curentă) și, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia (persoană cu gradul II de handicap) și prin constrângere morală, a transportat-o într-o parcare de tiruri din județul Vâlcea, unde a obligat-o să practice prostituția în favoarea sa, însușindu-și integral sumele obținute de aceasta”, a comunicat DIICOT.

În cadrul audierilor, persoana vătămată a beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.

Astăzi, Tribunalul Vâlcea a admis propunerea procurilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioada de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Vâlcea și al lucrătorilor din cadrul SAS – IPJ Vâlcea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Vizualizări: 3,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: