Eveniment

Și-a omorât părinții și le-a abandonat cadavrele

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova, a fost reținut 24 de ore, fiind suspectat că și-a ucis părinții. Cazul a fost semnalat de vecinii acestora din comuna doljeană Mîrşani. 

Cei doi, un bărbat de 61 de ani și o femeie, de 50 de ani, nu au mai fost văzuți din data de 8 septembrie. “La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de tehnician criminalist, iar în imobil, pe pat, au fost găsite cele două persoane, decedate, cadavrele fiind în stare de putrefacție”, a transmis IPJ Dolj. 

Cele două cadavre au fost transportate la morga Spitalului Clinic Județean Filantropia Craiova, unde medicul legist a constatat preliminar, în cazul ambelor victime, că moartea ar fi fost violentă.

Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

În perioada 8-9 septembrie 2022, fiul ar fi aplicat multiple lovituri celor 2 victime în zona capului, folosind un obiect dur, după care ar fi părăsit imobilul.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Vizualizări: 1,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: