Eveniment

Înfiorător! Cățeluș ucis de un câine periculos, în fața stăpânei

Există rase de câini definite prin agresivitate și nu oricine poate stăpâni un astfel de animal. Un astfel de câine este în zona 9 Mai din Târgu Jiu. Este scos la plimbare de stăpâna lui și oamenii spun că mereu sare la copii, la bătrâni și la alți câini.

În această dimineață a ucis un cățel, iar un localnic a filmat cum îl ținea în gură, fără ca stăpâna să aibă reacție. Vorbea la telefon, probabil cerând la rândul ei sprijin.

“Da, e adevarat, în zona 9 Mai, în spate la Profi, această doamnă deține acest câine foarte periculos de mult timp, îl plimbă în părculețul din zona unde stau foarte mulți copii și bătrâni. Atacă căței și, din pacate, în dimineața asta chiar îl ucisă pe acel catel pe care îl are în gură”, a scris cineva pe pagina de socializare, unde a postat și video. 

Sperăm ca Poliția Animalelor să își facă treaba, pentru că în mod evident un câine periculos nu poate fi scos din casă fără botniță, mai ales dacă are o stăpână de care nu ascultă.

actualizare: "Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu și Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării măsurilor legale în conformitate cu prevederile OUG 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi", IPJ Gorj. 

Vizualizări: 3,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: