Eveniment

Și-a lovit tatăl cu toporul în cap. Este arestat!

Un bărbat din Gorj a fost reținut azi-noapte, după ce a fost la un pas să își omoare tatăl.

Fapta s-a întâmplat la Telești, în satul Buduhala. Bărbatul a vrut să demoleze un coteț folosit în trecut pentru ţinerea păsărilor, tatăl său s-a opus, iar conflictul a degenerat.

M.V. și-a lovit tatăl de trei ori cu toporul pe care îl avea asupra sa, de două ori cu tăișul și o dată cu muchia, în creștetul capului.

“Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că la data de 07.05.2023 a examinat victima M.C. în secţia UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu, constatând că prezintă două plăgi tăiate parietal drept de cca. 7 cm şi pe linia mediană craniană posterior de 5 cm. şi tumefacţie de 3/2 cm parietal stâng posterior produse prin lovire cu corp tăietor despicător (secure), două lovituri fiind cu tăişul şi o lovitură cu muchia, leziunile putând data din 07.05.2023 şi necesită de la producere 12-14 zile îngrijiri medicale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale.

Facem însă precizarea că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană inculpată sau trimiterea în judecată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, dar aceste acţiuni ale procurorului nu sunt în măsură să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază în continuare persoanele suspecte sau inculpate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

Vizualizări: 1,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: