Eveniment

Și-a înjunghiat soțul de mai multe ori

Femeia din comuna gorjeană Stoina, care a încercat azi-noapte să își omoare soțul cu mai multe lovituri de cuțit, a fost reținută 24 de ore.

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspecta L.C., în data de 26.05.2022, în jurul orelor 17:00, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din com. Stoina, sat Stoina, jud. Gorj, a aplicat soţului său, persoana vătămată L.T., mai multe lovituri cu un cuţit, în zona corpului.

Din fişa de urgenţă prespitalicească întocmită de echipajul de urgenţă al S.A.J. Gorj a rezultat că persoana vătămată L.T. prezenta o plagă penetrantă înjunghiată parasternal stâng de 4 cm la nivelul coastei 4/5 anterioară cu emfizem subcutanat palpabil la nivelul hemitoracelui stâng, precum şi tegumente palide, semn că aceasta pierduse mult sânge.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale.

Facem însă precizarea că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte, reprezintă o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, dar această acţiune a procurorului nu este în măsură să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază în continuare persoanele suspecte”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

Vizualizări: 2,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: