Eveniment

Și-a făcut praf motocicleta a doua zi după ce a cumpărat-o

Un tânăr de 20 de ani din comuna gorjeană Plopșoru a fost condamnat la zece luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a urcat pe motocicletă fără permis și a făcut accident. Din cercetări rezultase că tânărul cumpărase motocicleta cu o zi înainte de a o face praf. 

Fapta s-a petrecut în octombrie 2019, când polițiștii gorjeni au fost sesizați că pe DC 48 Groșerea, pe raza comunei Aninoasa, s-a produs un accident de circulație cu victime.

Deplasându-se la fața locului, lucrătorii de poliție au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în sensul că un bărbat care se deplasa cu motocicleta marca Suzuki pe drumul comunal 48, din direcția Groșerea în direcția Costești, pe un sector cu curbă la stânga, a pierdut controlul direcției și s-a dezechilibrat, intrând cu vehiculul într-un cap de pod.

În urma impactului, tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență Tg-Cărbunești, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sentința din 22 iulie a Judecătoriei Târgu Cărbunești nu este definitivă.

Vizualizări: 1,384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: