Eveniment

Și-a amenințat iubita și a ajuns în arest

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au reținut, luni, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 32 de ani, din comuna Turburea, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că la aceeași dată, bărbatul, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și a amenințat-o cu moartea pe concubina sa, în timp ce se afla în incinta blocului de domiciliu, provocând indignarea locatarilor.

Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul acestei zile, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale.

Vizualizări: 1,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: