Eveniment

Femeie fără adăpost, găsită fără suflare

O femeie fără adăpost a fost găsită moartă astăzi pe o stradă din Târgu Jiu. B.C. zăcea pe marginea Bulevardului Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu.

Femeia urma să împlinească 59 de ani peste două zile. Poliția face cercetări la fața locului. Potrivit primelor informații primite din surse medicale, femeia a făcut infarct și, în cădere, s-a lovit.

actualizare: ”La data de 1 noiembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic de urgență de către o femeie din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că într-o stație de transport public local este o persoană căzută. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, iar din cercetări au stabilit ca este vorba de o femeie de 58 de ani, din comuna Negomir. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a constatat decesul. Trupul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” anunță Poliția Gorj.

 

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: