Eveniment

Condamnări pentru scandalagiii din club

Petrecăreții care au făcut scandal într-un club din Țicleni, în luna martie, au fost condamnați în prima instanță. Conflictul a avut loc între două grupări de tineri din Țicleni și Târgu Cărbunești. 

Tânărul care a scos briceagul și l-a înjunghiat în abdomen pe rivalul său din Țicleni a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Pedeapsa nu este cu executare, aceasta fiind suspendată pe un termen de supraveghere de 4 ani. În plus, Florin Părăluță are interzis dreptul de a deține, purta și folosi orice categorie de arme pe o durată de 4 ani de la rămânerea definitivă a sentinței. 

Tânărul nu are voie să plece din țară fără acordul instanței și va trebui să lucreze în folosul comunităţii în cadrul cadrul Primăriei Târgu Cărbunești sau în cadrul Şcolii Gimnaziale ,,Gheorghe Uscătescu”, Târgu Cărbunești, pe o perioadă de 120 de zile. 

„Deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii şi a arestului preventiv de la 20.03.2022 la 31.10.2022”, a decis instanța. 

Ceilalți cinci tineri implicați în scandal, inclusiv victima lui Părăluță, au fost condamnați la plata unor amenzi penale în cuantum de 6.000 de lei fiecare, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Este vorba de Alexandru Ghinea, zis Jador, Cristian Laurențiu Varoagea, Leodor Barbu, Ghiță Lazăr Gheorghe Leonard și Ghiță Gheorghe Mario Dian, ultimul fiind cel înjunghiat de Părăluță.

„Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu şi obligă inculpatul Părăluță Florin la plata sumei de 10.259,41 lei cu dobânda legală aferentă până la data plăţii, reprezentând contravaloarea cheltuielilor de spitalizare ocazionate cu internarea persoanei vătămate Ghiță Gheorghe Mario Dian, în Secția Chirurgie Generală II, în perioada 20.03.2022-29.03.2022. Constată că prejudiciul produs părții civile, Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, a fost acoperit”, potrivit sentinței care poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: