Eveniment

Plin de șoferi băuți sau fără permis, în weekend, pe șosele

Polițiștii au depistat, în weekend, mai mulți șoferi băuți pe drumurile din județul Gorj. Alții s-au urcat la volan având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Cu toții s-au ales cu dosare penale. În total, zece infracțiuni rutiere au fost constatate de polițiști la sfârșitul săptămânii. 

Duminică, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 56 de ani, din comuna Văgiulești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 671C Văgiulești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia au depistat, în trafic, un tânăr de 18 ani, comuna Bustuchin, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primăverii din comuna Roșia de Amaradia, fără a poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un alt tânăr de 19 ani, deși acesta avea cunoștință despre faptul că prietenul său nu posedă permis de conducere.

Și polițiștii din Tismana au depistat la volan un bărbat de 38 de ani, din comuna Godinești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 D Tismana, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 29 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Trandafirilor, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În schimb, un bărbat de 47 de ani, din Bolboși, și un tânăr de 28 de ani, din Plopșoru, s-au ales cu dosare penale, fiind depistați la volan având permisul de conducere suspendat.

 

Vizualizări: 905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: