Eveniment

Și înzăpezit, și cu amendă, și cu permisul luat

Un bucureștean a rămas înzăpezit cu BMW-ul pe drumul spre Rânca deși acesta a fost închis din cauza viscolului. Încă nu se știe cum a reușit acesta să ocolească filtrul de Poliție și să urce spre munte. Cert e că a rămas blocat în viscol și a alertat drumarii. 

A fost scos din zăpadă cu ajutorul utilajelor. Pentru teribilismul de care a dat dovadă, a fost amendat aspru de polițiști și a rămas și fără permis. "Date fiind condițiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinația dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în stațiune.

De asemenea, bărbatului i-a fost întocmit proces-verbal de constatare a contravenției, în cuantum de 1160 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Polițiștii reamintesc tuturor conducătorilor auto să respecte normele legale în vigoare, pentru a nu pune în pericol viețile acestora sau ale persoanelor din jur", e mesajul IPJ Gorj. 

Drumul spre Rânca e încă închis din cauza viscolului. Drumarii nu pot interveni pentru că zăpadă îndepărtată e adusă de vântul puternic înapoi pe șosea.

Vizualizări: 3,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: