Actualitate

Serviciile de Pașapoarte și Permise, mutate din Palatul Administrativ

Clădirea în care funcționează Prefectura Gorj va fi predată către CNI pentru reabilitare după cutremurele din acest an, iar serviciile de Pașapoarte și Înmatriculări caută deja alte sedii în Târgu Jiu

Instituțiile care au funcționat în clădirea din centrul Municipiului Târgu Jiu vor fi relocate până la reabilitarea Palatului Administrativ. A fost semnat deja ordinul de predare a amplasamentului către Compania Națională de Investiții, iar reprezentanții prefecturii caută acum o altă clădire în care să-și desfășoare activitatea.

Tot în aceeași incintă au funcționat serviciile de Permise și Înmatriculări și Pașapoarte care vor fi mutate și ele în alte clădiri din Târgu Jiu.

Până la momentul în care vor începe lucrările de reabilitare a Palatului Administrativ, va urma o perioadă în care CNI va face expertiza clădirii și se va putea desfășura activitatea în același spațiu. În paralel însă se vor căuta alte spații pentru a putea muta treptat o parte din serviciile din clădire, respectiv cele de Pașapoarte și Permise și Înmatriculări, locațiile noi ale acestora fiind căutate în zone ușor de accesat de către populație, cu locuri de parcare.

În centrul orașului, singurul edificiu care ar corespunde cerințelor legate de locurile de parcare ar fi Stadionul Municipal care are inclusă în structură o clădire cu patru etaje cu birouri.

Vizualizări: 1,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: