Eveniment

Accident grav pe DN7. Vitezometrul, blocat la 178 de km/h

Un tânăr de 20 de ani a murit azi-noapte într-un accident care a avut loc în Vâlcea, iar alți trei au fost răniți. În urma impactului, vitezometrul maşinii BMW s-a blocat la 178 de km/h.
Un grav accident rutier s-a produs în jurul orei 00.20, pe DN 7, în Râmnicu Vâlcea, la intersecţia cu strada Pârâul Hoţului. În urma acestuia, un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au fost transportaţi la spital.

 

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 20 de ani, din comuna Prundeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 (str. Calea București), km 173+950m, intersecție cu strada Pârâul Hoţului, ar fi intrat în coliziune cu un autotren și un alt autoturism.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, vătămarea corporală a pasagerei drepta față din același autoturism și a altor 2 persoane din celălalt autoturism. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-o informare a Poliţiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

 


 

Vizualizări: 3,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: