antiVirale

Serbare câmpenească, de 1 Mai, la Drăgoieni. Cine cântă! 

Municipalitatea din Târgu Jiu a început pregătirile pentru manifestările de Ziua Muncii. La fel ca în anii de dinainte de pandemie, de 1 mai, administrația locală va organiza o serbare câmpenească în pădurea de la Drăgoieni. 

De această dată, atmosfera va fi întreținută de artiștii Școlii Populare de Artă ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Administrația locală a contractat artiștii școlii târgujiene pentru suma de 15.000 lei, aceștia urmând să susțină un spectacol live. 

Cei prezenți la serbarea câmpenească din pădurea Drăgoieni vor putea asista la un show de muzică lăutărească veche, susținut de un taraf tradițional, compus din instrumentiști și soliști vocali, între 15 și 20 de rapsozi autentici de pe meleaguri gorjene. De asemenea, va avea loc un concert muzical de joc și voie bună, susținut de Ansamblul ,,Maria Lătărețu” al școlii, compus din orchestră și 15 soliști.

Spectacolul oferit de Școala Populară de Artă din Târgu Jiu publicului prezent în pădurea Drăgoieni va avea o durată de patru ore.

 

Vizualizări: 1,503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: