antiVirale

Spectacol ”Doina Gorjului” de 1 mai. Vezi unde!

Comuna gorjeană Dănciulești va răsuna de cântec și voie bună, duminică, 1 mai. Administrația locală va organiza în prima zi a lunii mai Festivalul de folclor ”Mariana Ionescu Căpitănescu”, eveniment care anul acesta se află la cea de-a VIII-a ediție. 

Nume mari ale folclorului gorjenesc vor urca pe scenă și vor cânta pentru publicul prezent. Valentin Sanfira, Emil Badea, Victorița Lăcătușu, Roberta Crintea sau Alexandra Bleaje au fost invitați să cânte în cadrul acestui eveniment, dar și alți artiști de seamă. 

Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, condusă de dirijorul Marcel Parnica. 

De la eveniment nu va lipsi nici cea în numele căreia este organizat festivalul, interpreta de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu. La manifestări va lua parte și Ansamblul Artistic ”Perlele Olteniei” din localitatea gazdă. 

Momentele artistice vor avea loc la Școala Dănciulești, începând cu ora 14:00. Spectacolul va fi prezentat de Codruța Florescu. 

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: