Actualitate

Șefii CEO au dat anunț: închiriază o casetă de valori

Șefii CEO vor să facă o achiziție cel puțin bizară, ”punând la bătaie”... fabuloasa sumă de puțin peste 1.000 de lei din pușculița companiei, ca să închirieze o casetă de valori!!! Bănuim că vor să pitească în ea sumele tuturor șpagilor încasate pentru parcurile fotovoltaice, ori pomelnicul celor ce au contribuit la "salvarea CEO"... habar nu avem, dar, în orice caz, intuim că este vorba de ceva foarte valoros. 

În anunțul postat pe pagina oficială a CEO se menționează dimensiunile pe care să le aibă obiectul, dar și că acest contract de servicii se va încheia prin încredințare directă și că va avea o durată de un an. 

Anunțul cutiuței de valori are și ”invitație de participare la licitație”, și ”modele de formulare” și ”notă cu specificații tehnice”. Nici nu știm pe ce va cheltui mai mult CEO, pe hârtii sau pe serviciul în sine?!

Totuși le sugerăm să revină asupra ofertei și să ceară o cutie mai mare așa... de dimensiunea unui tron, echipat și cu aer condiționat. Nu de alta, dar când îl depozitează pe  "defunctul CEO", cu coliva și colacul pe piept, musai să nu se strice. Amin!

 

 

Vizualizări: 3,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: