Actualitate

Șef nou la SCCO Gorj

Comisarul șef de poliție Mădălin Tomoială a câștigat concursul pentru conducerea Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Gorj.

Acesta și-a început mandatul pe 15 februarie. Mădălin Tomoială a absolvit Academia de Poliție, promoția 2010, și a început cariera la IPJ Arad, la serviciul de investigatii criminale. Din 2013 până în 2021 a fost lucrător antidrog în cadrul SCCO Gorj, iar din 2021 a fost împuternicit la conducerea acestei structuri.

Sub coordonarea sa au fost multe acțiuni de amploare, cum ar fi cea din septembrie anul trecut, când doi gorjeni au fost blocați în trafic la intrarea în Petroșani, după ce cumpăraseră de la un cetățean sârb 93.780 comprimate dintr-un medicament și 196.770 comprimate din alt medicament, bunuri cu o valoare de piață de aproximativ 1.450.000 de euro.

O altă acțiune de notorietate a fost în 2020, când trei bărbați au fost arestați preventiv, fiind prinși cu zeci de mii de euro falși.

De răsunet a fost și acțiunea din vara trecută, când a fost prins un bărbat care încerca să trimită în Norvegia comprimate care nu pot fi eliberate fără rețetă, în valoare de 600 de mii de euro.

Vizualizări: 2,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: