Eveniment

Se teme de propriul fiu

Un bărbat din comuna gorjeană Cătunele a reușit să obțină în instanță ordin de protecție împotriva propriului fiu. Timp de șase luni, acesta nu se mai poate apropia de casa părinților săi.

Bărbatul spune că atât el, cât și soția lui și ceilalți copii au probleme cu acest fiu, care ar consuma droguri. Tuturor le este frică de el.

“Reclamantul-victimă a învederat că a fost nevoit să plece de atâtea ori din domiciliul său, împreună cu soţia sa care se ducea la copilul cel mic, iar el era nevoit să plece la alte rude, să doarmă în alte case, după care lua maşina sa pentru a dormi în aceasta de frica agresorului. De asemenea, reclamantul-victimă a arătat că, după ce pleca din domiciliul său, pârâtul-agresor spărgea geamurile de la ferestre şi uşi, toate televizoarele şi tot ce avea în casă”, a explicat gorjeanul în fața judecătorilor.

Drogurile l-ar fi stricat pe tânăr. “Pârâtul-agresor aducea drogaţi care consumau droguri şi băuturi alcoolice, aceştia fiind prietenii lui pe care îi învaţă de unde să fure. A mai precizat reclamantul-victimă că atât agresorul cât şi prietenii lui au multe fapte care au fost constatate de către organele de poliţie surprinzându-i pe aceştia în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor. Prin urmare, reclamantul-victimă a învederat instanţei de judecată că atât acesta, cât şi soţia sa se tem de pârâtul-agresor fiind nevoiţi să se închidă noaptea în casă cu cheia şi un par de lemn pentru a se simţi în siguranţă. A mai arătat reclamantul-victimă că la orice zgomot pe care îl aude noaptea se trezeşte pentru a vedea dacă se întâmplă ceva şi prin urmare a înţeles să solicite instanţei de judecată să ia în considerare cererea sa privind emiterea unui nou ordin de protecţie deoarece fiul său a fost arestat de mai multe ori în afara ţării”, se mai arată în documentul de la instanță.

Judecătoria Motru a emis ordinul de protecție solicitat de bărbatul care spune că nu îl mai recunoște pe agresor ca fiind fiul său.

Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: