Social

Se implică maneliştii în campania de vaccinare? Să vină dedicaţiile 

După ce trupa Cargo s-a implicat în campania de vaccinare, la maratonul de la Timişoara, preşedintele Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, a declarat că s-a gândit că şi maneliştii se pot implica, afirmând că orice persoană care poate aduce un plus în ceea ce priveşte vaccinarea îşi poate găsi locul în campania de comunicare. 

"Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea poate să îşi găsească locul în acest demers de comunicare şi de activităţi pro-vaccinare. Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme şi nu cred că trebuie să existe un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare în comunitatea sa poate să susţină acest demers de vaccinare, ţinând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toţii acelaşi lucru şi anume revenirea la normalitate", a declarat Valeriu Gheorghiță.

După simfoniile create pentru partide, în campaniile electorale, acum este posibil să vedem vaccinul dus la "rang de artă", un mic bombardier. Vorba aia, esenţele tari se ţin în sticluţe mici.

Vizualizări: 2,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: