Social

Școli și blocuri din Târgu Jiu, reabilitate în acest an

14 școli și 20 de blocuri de locuințe din Târgu Jiu vor fi reabilitate energetic în acest an. Investițiile se vor face, în mare parte, din bani europeni sau din fonduri guvernamentale.

Raul Chiriac, directorul Direcției Investiții din Primăria Târgu Jiu, a explicat la Radio Accent că acestea sunt pe lista principalelor obiective de investiții din 2024.

“Sunt semnate contractele de finanțare. Mai multe obiective ce cuprind reabilitarea energetică a școlilor din municipiu. Sunt 14 clădiri ale școlilor, atât la licee, cât și la școli generale. Sunt și blocuri de locuințe. Avem incluse 20 de blocuri. O parte se realizează prin PNRR, iar altă parte prin programul guvernamental privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe. Sunt blocuri din toate cartierele care sunt prinse în acest program. Vom aloca sume necesare cofinanțării pentru aceste obiective”, a spus Raul Chiriac.

Pasajul din zona 9 mai e pe lista marilor investiții din acest an. Lucrările ar trebui să înceapă în primăvară și să fie gata într-un an, promite municipalitatea.

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: