Eveniment

S-au urcat la volan după ce au consumat alcool

Un șofer de 54 de ani din orașul Rovinari care conducea beat un autoturism a fost depistat în trafic, marți, de polițiștii din localitate.  A fost oprit pe Aleea Sporturilor din Rovinari, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum, rovinăreanul este cercetat penal. ”În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Gorj. 

Tot marți, un bărbat de 55 de ani Târgu Jiu a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din orașul Târgu-Cărbunești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în cazul său a fost întocmit un dosar penal.  

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat marți, în trafic, un bărbat, de 43 de ani din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Rovine din orașul Novaci.  În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație  de 0,52 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

 

 

 

Vizualizări: 854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: