Eveniment

S-au bătut ca chiorii

O femeie, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sunat ieri la poliție să anunțe că a fost bătută de către concubinul său. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că apelanta a avut o ceartă cu partenerul său, în vârstă de 52 de ani, din comuna Crasna, care a degenerat, acesta lovind-o cu pumnii și picioarele în zona toracică și a membrelor superioare, provocându-i mai multe echimoze și excoriații.

Totodată, fiul apelantei, de 25 de ani, aflându-se în vizită la mama sa și asistând la conflict, a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi, moment în care bărbatul l-a strâns de gât, provocându-i echimoze și excoriații la nivelul membrelor superioare. În urma conflictului, bărbatul l-a amenințat pe tânăr cu un topor, provocându-i o stare de temere.

Față de cele întâmplate, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit risc iminent de producere a unei infracțiuni, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, căruia i se interzice să se apropie la mai puțin de 200 metri de cele două victime, precum și de locuința de domiciliu a celor doi, de pe raza municipiului Târgu Jiu.

Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și nu au dorit transportarea la spital.

De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul de 52 de ani a fost agresat fizic de către concubina sa și fiul acesteia, prin aceea că a fost lovit cu pumnii în zona capului și a feței și tăiat cu toporul la nivelul palmei stângi, solicitând să fie transportat la o unitate spitalicească, pentru investigații medicale.

Având în vedere aceste aspect, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit risc iminent de producere a unei infracțiuni, fiind emis un ordin de protective provizoriu și față de femeia de 48 de ani și fiul său, cărora li se interzice să se apropie la mai puțin de 200 m de bărbatul de 52 de ani și de locuința sa de domiciliu, din comuna Crasna.

În cauză s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

 

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: