Eveniment

A traversat râul Olteț cu TAF-ul. Amendă!

Două sancțiuni contravenționale au fost aplicate de jandarmii montani din Rânca unor persoane depistate în timp ce una transporta bușteni cu TAF-ul prin albia unui pârâu din zona Novaci, iar alta traversa cu TAF-ul râul Olteț, pe Cheile Oltețului.

Pe timpul executării unor misiuni de patrulare pe traseele montane din zona de responsabilitate, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Rânca au depistat o persoană din Novaci care transporta bușteni cu un tractor forestier TAF prin albia unui pârâu de munte din Rânca și o altă persoană din Polovragi care traversa tot cu un tractor forestier râul Olteț.
Jandarmii montani au aplicat un avertisment scris bărbatului din Novaci și o amendă în valoare de 4.000 de lei bărbatului din Polovragi.

„Dacă observați fapte similare de încălcare a normelor privind pescuitul și acvacultura, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale”, a comunicat Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: