Social

Șase tinere din Gorj vor să urmeze școlile militare

100 de candidați din județul Gorj au fost declarați „apt și promovat” la probele de evaluare psihologică și proba de evaluare a performanței fizice din cadrul selecției pentru admiterea în școlile militare. Este vorba de 94 de băieți și 6 fete. 

Candidații recrutați de Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj pentru sesiunea de admitere martie-mai 2022 la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni vor susține sâmbătă, 9 aprilie, proba de verificare a cunoștințelor. În acest sens, tinerii trebuie să se prezinte sâmbătă, începând cu ora 08.30, la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu” din municipiul Târgu Jiu.

”Pentru susținerea probei de verificare a cunoștințelor, candidații vor avea asupra lor actul de identitate, stilou sau pix cu cerneală sau pastă albastră. Este interzis accesul în sala de concurs cu mijloace de comunicare (aparatură electronică, telefoane mobile, smartwatch, stații emisie recepție, etc), materiale de informare precum și alte materiale care ar putea utilizarea stilourilor/pixurilor servi la rezolvarea subiectelor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj. 

Vizualizări: 3,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: