Social

Post în Târgu Jiu, limba engleză obligatorie

Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru un post de inspector de specialitate, gradul profesional I, pentru Compartimentul Centrul Național de Informare și Promovare Turistică. Este o funcție contractuală, iar angajarea este pe perioadă nedeterminată. 

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei Târgu Jiu, candidații urmând să susțină trei probe. Selecția va debuta cu proba suplimentară eliminatorie de limbă străină, programată pentru data de 4 mai. Proba scrisă va avea loc în 9 mai, interviul în maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Candidații trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții. Pe lângă cele generale, aplicanții trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență în economia comerțului, turismului și serviciilor sau geografia turismului, turism cultural, jurnalism, comunicare și relații publice, filozofie, filologie sau arte plastice. 

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare ocupări postului de 4 ani. Mai trebuie, ca cerință obligatorie, să cunoască limba engleză, nivel avansat. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 21 aprilie.

Vizualizări: 2,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: