Actualitate

Șase candidați, cinci posturi. Cine vrea să fie șef la Transloc! 

Șase dosare de candidatură au fost admise la selecția demarată de municipalitatea din Târgu Jiu pentru funcțiile de membru în Consiliul de Administrație al Transloc, operatorul local de transport public. 

Posturi de administrator disponibile la Transloc sunt doar cinci. Astfel, nu toți cei care și-au înaintate dosarele vor prinde un loc în forul de conducere. Nu se cunoaște identitatea celor care intenționează să ajungă la șefia societății de transport public, numele candidaților fiind anonimizate. 

Comisia de selecție i-a înștiințat pe candidații de pe lista scurtă că trebuie să depună o declarație de intenție, la sediul primăriei, până în data de 12 octombrie, ora 16.00. 

”La elaborarea acesteia va fi avut în vedere conținutul și cerințele cuprinse în Scrisoarea de așteptări emisă de U.A.T. Municipiul Târgu Jiu, în calitate de Autoritate Publică Tutelară a Societății Transloc S.A., aplicabilă organelor de administrare și conducere executivă pe perioada mandatului de 4 ani”, se arată în anunțul comisiei de selecție. 

 

Vizualizări: 1,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: