antiVirale

Sărbătoarea Narciselor va fi după Paște

Sărbătoarea Narciselor va fi organizată mai târziu în acest an. Pe 12 mai, e programată petrecerea câmpenească dedicată narciselor. Evenimentul va fi în aceeași locație. 

 

Primarul Marcel Romanescu a explicat de ce a fost amânată această petrecere: “Pe 12 mai, ne mutăm în zona poienii Narciselor, unde sărbătorim narcisele. Ținând cont că data de 8 mai e prinsă în perioada imediat următoare Sărbătorilor Pascale, am preferat să o ducem pe 12 mai”.

 

Tot în această lună, după Paște, va fi inaugurat și cel mai nou parc din Târgu Jiu. E vorba despre parcul din zona Narciselor. Acolo va fi și o platformă asfaltată unde vor fi mutate principalele evenimente care au fost organizate până acum pe insuliță. 

 

În weekendul 10-12 mai, aici, va fi organizat un festival de reconstituire istorică. „Lucrăm intens la parcarea din zona Narciselor. Pe 10 mai, începe acel festival cu conotații istorice, un festival realizat de o asociație din Alba Iulia, cu 200 de voluntari, care vor reconstiui perioada daco-romană și începutul existenței noastre ca popor”, a mai spus primarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: